Haluatko avustajaksi?

Avustaja on henkilö, joka toimii elokuvan tai mainoksen taustalla. Koska jokainen ihminen on yksilöllinen, emme voi taata Sinulle töitä. Kuitenkin, olemme mm. vuoden 2012 aikana lähettäneet lähes 400 tiedotetta tuotantoyhtiöitten koekuvauksista, mainosten koekuvauksista tai erilaisten elokuvien yms kuvauksista, joihin on tarvittu satoja ihmisiä. Jokainen haku on ollut erikoinen. On tarvittu joko ihmistä tai koiraa. Aasialaista, afrikkalaista ja Amerikkalaistakin on tarvittu. On tarvittu nuorta ja vanhaa. Joitain on tarvittu Helsingistä tai Tampereelta, Oulusta tai muualta. Kerran haettiin pitkätukkaista Hevi-kitaristia. Myös mopotaitoista nuorta on haettu. Kuvauspaikka saattaa olla ihan missä tahansa ja kuvattavaksi haettu henkilö on aina se, jota juuri sillä hetkellä haetaan.

Avustajat.fi järjestää kuvastokuvauksia, joissa otetaan muutama valokuva sekä henkilötiedot. Näiden pohjalta teemme kaikille avustajaksi liittyneille oman sivun nettiin Avustajat.fi saitille. Veloitus on 50€/kalenterivuosi.

Tarvitsemme kaikista avustajistamme tiettyjä tietoja ja siksi järjestämme kuvastokuvauksia, joissa otamme jokaisesta avustajasta tietyt tiedot. Vaikka et haluisikaan päästä kuvastoon sivuillemme, voit saada keikkailmoituksia sähköpostilistaltamme. Joka tapauksessa voimme ottaa sinusta ilman eri maksua valokuvat, joita voit lähetellä tuotantoyhtiöille saadessasi sopivan ilmoituksen, jossa haetaan "sinunlaistasi" avustajaa.

Kuvastokuvauksia pidetään kevään/kesän 2019 aikana tarpeen vaatiessa.

Alla on linkkejä sivuillemme, joissa kerromme, mikä avustaja on. Kerromme myös toiminnastamme sekä avustajille tarkoitetut ohjeet. Toivoisimme, että jaksaisit lukea ne. Jos haluat saada tietosi sivuillemme, täytä alla oleva lomake, niin otamme Sinuun yhteyttä.

Jos olet esiintyvä taiteilija, kerro mahdollisimman paljon itsestäsi/yhtyeestäsi/ryhmästäsi.

Vähintään haluamme tietää Sinusta:

  • Haluatko ilmoittaa itsestäsi Avustajana, muusikkona, tiskijukkana vai mikä?

  • Nimesi

  • Ikäsi

  • Missä päin suomea asut

  • Sähköpostiosoitteesi

  • Puhelinnumerosi

  • Harrastuksiasi
Email Form




[Etusivu] [Fun] [Linkit] [Liity]

Päivitetty 21.4.2019 11:55
Copyright www.Avustajat.fi 2023